Vragen?

+32 89 20 11 20

Wij verhuizen in januari 2021!

Op deze pagina houden we je op de hoogte van alles wat je moet weten over onze verhuis. Als er nieuwe informatie beschikbaar is, zullen we deze pagina updaten.

Kom hier zeker regelmatig eens terug kijken, zo blijf je zeker op de hoogte!

Waar?

De exacte locatie houden we voorlopig nog even een verrassing! Maar wees gerust, ons nieuwe pand bevindt zich op wandelafstand van de oude praktijk.

Wanneer?

Naar schatting zullen we in de loop van januari 2021 kunnen verhuizen. Een precieze datum kunnen we voorlopig nog niet geven!

We streven ernaar om te verhuizen tijdens een weekend in januari, zonder de werking van de praktijk te onderbreken. We blijven dus doorlopend beschikbaar voor onze patiënten.

Waarom?

Kort gezegd: op onze huidige locatie hebben we niet genoeg plaats meer - zowel binnen ons gebouw (lokalen, wachtzaal, ...) als buiten (parkeerplaatsen, bereikbaarheid).

Sinds onze start in 2014 is ons centrum enorm gegroeid, zowel qua aantal patiënten als qua artsen, verpleegkundigen, en andere medewerkers. Dat brengt wat moeilijkheden met zich mee: te weinig parkeerplaatsen, te weinig plaats in de wandelgangen, ... .

Op onze nieuwe locatie zouden deze problemen grotendeels van de baan moeten zijn. Er wordt een eigen parking voor de praktijk aangelegd, waar er plaats genoeg zal zijn voor onze patiënten. Daarnaast is er ook een bushalte op zeer korte afstand van de praktijk gelegen.

Binnen in het nieuwe gebouw zou er ook veel meer ruimte moeten zijn voor onze patiënten en het personeel. 

Meer weten?

Blijf dan zeker deze pagina in de gaten houden, of volg ons op Facebook!