Vragen?

+32 89 20 11 20

Wij zijn verhuisd!

Sinds 11 januari 2021 vind je ons in een gloednieuw praktijkgebouw op de Weg naar As 84! 

Hoe vind je ons?

Met de auto: vanuit de richting van onze oude praktijk bekeken, vind je onze nieuwe inrit aan de rechterkant van de straat. Je rijdt de Welzijnscampus voorbij, en slaat rechts in net vóór de inrit van de oogartsenpraktijk van dr. Janssen en dr. Aerts.

Met de bus: de halte Hospitaalstraat ligt op een boogscheut van onze voordeur! Als je uitstapt aan de halte, stap je in de richting weg van het stadscentrum. De praktijk ligt aan je rechterkant, net voorbij de uitrit van de Welzijnscampus.

Met de GPS: uiteraard vind je ons nieuwe adres ook gewoon op Google Maps! Je kan gewoon zoeken op Gezondheidscentrum Sirona, dan komt onze nieuwe locatie tevoorschijn.

Waarom?

Kort gezegd: op onze oude locatie hadden we niet genoeg plaats meer - zowel binnen ons gebouw (lokalen, wachtzaal, ...) als buiten (parkeerplaatsen, bereikbaarheid).

Sinds onze start in 2014 is ons centrum enorm gegroeid, zowel qua aantal patiënten als qua artsen, verpleegkundigen, en andere medewerkers. Dat bracht op den duur wat moeilijkheden met zich mee: te weinig parkeerplaatsen, te weinig plaats in de wandelgangen, ... .

Op onze nieuwe locatie zouden deze problemen grotendeels van de baan moeten zijn. We beschikken niet alleen over veel meer ruimte voor patiënten en personeel, maar we hebben ook een eigen parking vóór de praktijk, die uitsluitend bestemd is voor onze patiënten. Deze parking is volledig gratis! Daarnaast kan je ons ook gemakkelijk met de bus bereiken (bushalte Hospitaalstraat).

Op de hoogte blijven?

Blijf dan zeker onze nieuwspagina in de gaten houden, of volg ons op Facebook!